Asiakaspalaute

Olemme saaneet piristävää palautetta tuotteidemme käyttäjiltä vuosien saatossa runsaasti. Tässä parhaita paloja.

Kiitos kaikille jotka ovat jaksaneet antaa palautetta!

Jatkossa toivomme, että palautetta tulisi myös facebook-sivuillemme. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta voit tehdä sen myös kätevästi täältä.

Luomu kasvisliemijauhe – mistä tuotetta saatavilla? Ei ole teidän verkkokaupassakaan?

 

Hei

Kiitos kysymyksestä. Olemme lopettaneet kasvisliemijauheen valmistuksen, ainakin toistaiseksi. Menekki oli niin pientä, että raaka-aineet vanhenivat ennen kuin saimme valmiit tuotteet myytyä.

 

t. Markku Nikki

Kiitokset jo monta vuotta jatkuneesta tarjonnastanne! Ensimmäinen kontakti tuli myslistä, koskapa paketin kylkeen oli painettu taikasana Sysmä… Että voi mainiosta paikasta tulle koko skaala erinomaista tarjontaa. Erityisesti kasvisliemijauheenne ja viljapihvinne saavat kehuja

Hei vaan. Olette ensimmäinen, joka reilusti ilmoittaa palautteen antamisen mahdollisuuden. Hyvä niin. Ei tämä ole varsinaisesti kielteinen ilmaisu. Enemmänkin pyyntö tuotteidenne kehittämiseen sekä 1- että 2-diabetikoille. Suolan vaarallisuudesta puhutaan paljon, mutta meille diabeetikoille se on vähemmän vaarallinen kuin erilaiset sokerit, joita valitettavasti teidänkin tuotteissanne on kuten on muillakin myslejä ja muita muroja valmistavilla yrityksillä. On kuorrutettuja-huurrettuja ja ties mitä. Siksi kysynkin, että olisiko mahdollista valmistaa tälle melkoiselle joukolle kuluttajia Suomessa sopivia suolattomia ja sokerittomia Luomumyslejä? Teidän tuotteenne ovat hyviä, mutta tällainen lisäarvo saattaisi ainakin 10 % väestöstä olla todella onnellisia päästessään eroon ainakin joku päivä viikossa kaura-, ohra- tai jostain muusta puurosta. Toivon myönteistä lähestymistä tuotekehittelyynne ko. tuotteesta.

Hei, Olemme todella iloisia ja tyytyväisiä luomuherkuista, joita te olette tähän maailmaan tarjoilleet! Vaikka köyhän opiskelijan budjetti on aina tiukka, mahtuu luomumysli ostoskoriimme ilman, että ajattelemme kustannuksia (ei saa nostaa kuitenkaan hintaa;). Meidän on pakko tunnustaa. Olemme koukussa luomumysliin (ainakin yksi opiskelija on, muut kevyesti). Tänne sivuille olisi mukava saada käyttäjien kommentteja tuotteista. Me jopa haaveillemme, että pääsemme tuotepakettien kylkeen sanomaan ”we love luomumysli”. Noh, ehkä ei kuitenkaan ihan noin, mutta haluan vain, että tiedätte: Luomu on parasta ja me arvostamme työtänne! Keep it luomu! t: Alkion luomumysleilijät

Hei! Sysmän luomuherkut Viime vuonna löysin kaupan hyllyltä Sysmän luomuherkuista myslin ja viljapihvin. Parilla viimeisellä Lapin vaellusretkellä olen sitten käyttänyt e.m. tuotteita. Sopivat hyvin käytettäväksi eräolosuhteisiin. Viljapihvit ovat painoonsa nähden energiapitoisia. Jauhe menee pieneen tilaan. Lisätään vain vesi ja paistetaan. Helppoa valmistaa. Kyytipojaksi perunamuhennosta ja kastiketta. Luomumyslissä arvostan erityisesti kotimaisuutta ja maukkautta. Ulkomaista mysliä löytyy isoista automarketeista hyllymetreittäin. Myslin nautin joko maidon tai marjakeiton kera.

Hei! Ostin luomuviljamysliänne ja ihastuin heti: VANILJAA! Tästä tulee kaappini vakiokamaa ja luettuani niin runsaasti kommentteja näiltä sivuilta, aion kokeilla myös muita tuotteitanne. Verenpaineisille suomalai sille olisi hyvä kehittää lisääkin suolattomia muro-/myslituotteita, koska niitähän me syömme paljon. Mukavaa, että hedelmäinenkin vaihtoehto on tarjolla. Oletteko tuomassa hedelmämysliä pieniinkin kauppoihin (Spar jne.) vai onko minun viisainta jutella suoraan kauppiaalleni? Olen itse miettimässä siirtymistä mahdollisimman paljon luomuun ja teidän tuotteenne muistuttivat projektin mieleen. Myslipakkaus on ihana: siinä on kuva tuottajasta itsestään. Tuntuu, että sen myötä luomun kannattaminen saa kasvot ja mielekkyyden etenkin kun myös palautteen antamiseen kannustetaan lämminhenkisesti. Arvostan työtänne kovasti!

Kiitokset valmistajille onnistuneista tuotteista! Lapsiperheessämme ovat maistuneet hyvin mysli ja viljapihvit, seuraavaksi kokeilen sipulikeittoa. Syömme muutenkin jonkin verran luomua ja leikki-ikäiset lapsemmekin maistavat eron ”tehdasruoan” ja luomun välillä. Itsekin aloin syödä taas pitkästä aikaa mysliä aamuisin, tosin allergian vuoksi soijamaidon kera, hyvää on.

Hei ja kiitokset ihanasta luomu mysli tuotteesta.poikamme 10 vuotias usutti maistamaan sitä kaupan maistiaisissa ja hän tykästyi siihen kera maustamattoman jogurtin,ja hän tykkäsi ja sitten ostettiin sitä kotiin mutta siinä kävi niin että mamma kanssa tykästyi kyseiseen makuyhdistelmään ja syön sitä päivittäin monta kipollista.nyt olen tässä pohtinut että kuinkahan lihottava tämä minun uusi herkkuni on? siihen olisi kiva saada vastaus.

Hei ! Tulipa mainioita punajuuripihvejä, raastettua raakaa punajuurta, raastettua maustamatonta tofua Suvituulesta, pussillinen viljapihviainesta vedellä turvotettuna, en muista laitettiinko kananmunaa vai ei, mutta ohuen ohuita pihvejä pellille uuniin paistumaan ja voi veljet…. perunan kanssa ja puolukkasurvosta…kylmänä leivän päällä…NAM !!! Ei tarvii yhteydenottoa, kiitos viljapihvituotteesta !!!

Hei, olen tykästynyt teidän Luomu mysliin (Rapea ja hunajainen). Lajittelen jätteet melko tarkasti ja tätä pahvipakkausta avatessa olen huomannut, että pakkausta on vaikea saada auki. Sekä ylä- että alareunassa on mielestäni liikaa liimaa. (Pysyisi kiinni varmaan vähemmälläkin.) Eli pakkaus on vaikea saada kokonaan auki, jotta sen voi mahdollisimman hyvin litistää. Liimaa vähentämällä säästäisi luontoa ja teillä liima riittäisi useampaan pakkaukseen. Ja minun kierrätykseni helppottuisi:-)

Emäntä pyöräytti tuossa iltapäevästä lihapullat uunissa ohjeenne mukaan. Kyllä oli mukavat tuoksut torpassa ku tulin hommista. Valkosipulia ripautetaan muutama murunen seuraavan kerran myllystä joukkoon. Muuten loistava tuote ainaskin meitin makuun :-)))

Hei, Ihanaa että löytyy yrittäjä/yrittäjiä jotka haluavat tarjota kotimaisia tuotteita ja vieläpä luomuna. Olen käyttänyt viljamysliänne jonkin aikaa ja tuli mieleeni että se voisi olla vielä herkullisempaa jos siihen ei lisättäisi sokeria/hunajaa laisinkaan, tai nykyisiä määriä kyseisiä aineita ainakin pienennettäisiin. Nykyisellään mysli on sen verran makeaa että sekoitan yhden pakkauksen mysliänne puolikkaaseen pakkausta kaurahiutaleita ja pakkaukseen toisen valmistajan mysliä jota ei ole sokeroitu. Olisi mukavaa saada myslivalikoimiin suomalainen myslituote, jota voisi syödä sellaisenaan ilman että päivän sokerikiintiö tulee jo pienestä annoksesta täyteen. Ihanaa syksyn alkua toivottaen;

Laahustin toissapäivänä hiukan krapulaisena ja päättäväisenä ruveta tekemäänkin jotain oman (ja miksei muidenkin) tulevaisuuden eteen Espoon Kirstintien Alepassa. Muutos on loogista aloittaa aamiaisesta ja hainkin terveellistä mysliä jo aiemmin testatun Alpen-No Added Sugar”n tilalle. Hiukan aikaisemmin vaikuttamiskiihkossani olin kiinnostunut vasemmistopolitiikasta ja siellä saanut tervetullutta muistutusta kaikenlaisen kestävän kulutuksen tärkeydestä. Isä Kellogsin ja muiden mahtipontisten, ylikansallisten, leluja ja fitnessvartaloa lupaavien murovalmisteiden rinnalla Sysmän Ekomysli ei antanut odottaa paljoa, mutta tässä sitä vaan huomaan novellia kirjoittavani valmistajille ja maukkaan makuelämyksen loihtijoille! Näinköhän Jokanaisen Syksyinen Painonhallintaohjelmani osana suurempaa Rupean Vaikuttamaan Maailmaan Ympärilläni -projektia puree omaan nilkkaan ja syön itseni aina Painonvartioihin? Ensimmäinen rasia seisoo pöydällä tyhjäksi ravistettuna – söin suurimman osan suoraan paketista ja luomupiimä odottaa nyt uutta kauppareissua – ellen sitten valjasta uutta luontaisenergiaani poliittisen vaikuttamisen lisäksi pitkän tauon jälkeen myös urheiluun! Toivottavasti teillä on ollut hermoa lukea edes puolet kiitoksestani – ja ennen kaikkea, toivottavasti ymmärsitte sen juuri niin kuin se on tarkoitettu: isona kiitoksena ja kannustuksena jatkaa vaihtoehtoisemman tuotannon parissa. Rauhoittavaa sateenropinaa, värittyvää luontoa ja haasteita alkusyksyyn!

Tervehdys! Siivosin työpöydän laatikostoa ja löysin vuoden takaisen muistilapun, johon olin silloin 4-vuotiaan poikani Joelin toivomuksesta kirjoittanut seuraavaa: Markku-Setä, me pidämme hyvin paljon sinun myslistäsi. Me ostamme sitä melkein aina! t. JOEL Joel oli pyytänyt lähettämään viestin palautteenaan mutta lappu pääsi katoamaan kunnes löytyi nyt vuoden kuluttua. Omasta puolestanikin totean, että on mukavaa, kun myslien joukosta löytyy tällainen suomalainen luomutuote, jota olemme jo usean vuoden kutsuneet Markku-Sedän mysliksi.