Tervetuloa Pääskyliveen! - Sysmän Luomuherkut Oy

Tervetuloa Pääskyliveen!

Tervapääsky (Apus apus) on yksi tärkeä kesän merkki. Tervapääskyt viettävät pesästä lähdön jälkeen kolmesta neljään ensimmäistä elinvuottaan kokonaan lennossa ja laskeutuvat ensimmäisen kerran kiinteälle alustalle pesiessään. Niiden lento onkin taidokasta ja sitä on ilo seurata.

Me Sysmän luomuherkuissa elämme luonnon keskellä luomutilalla, jos ei nyt keskellä ei mitään niin kuitenkin keskimääräistä syrjemmässä, ja halusimme kotikonstein taltioida ihmisten iloksi Tervapääskyn pesintää. Toivottavasti tämä verkkopalvelu tuo iloa ja pientä luontoviihdettä. Lintuja ei häiritty kameraa asennettaessa. Kylminä jaksoina tervapääskyn poikaset saattavat vaipua useiksi päiviksi horrostilaan, mutta useimmiten toipuvat siitä. Tarkoituksena ei ole muuten kuin kuvaamalla puuttua lintujen elämään vaan annamme heidän lainata asuinrakennuksemme räystästä ilomielin asumiseensa.

Mukavia hetkiä luonnon parissa!

Tervapääskypariskunta on saanut nimet Kirsku ja Karsku, mutta pesän uusi asukas, pääskynpoikanen tarvitsee nimen. Ehdota nimeä ja voita tuotepalkinto.

  • Lähettämällä lomakkeen, hyväksyn kilpailun säännöt

Pääskylive Intro

Kohokohtia Pääskylivestä

Sysmän Luomuherkut Oy

Sysmän Luomuherkut Oy on 1999 perustettu perheyritys. Yritys toimii Anita ja Markku Nikin luomumaatilan yhteydessä Sysmässä, jonne on rakennettu elintarvikkeiden jatkojalostukseen sopivat tuotantotilat. Perheyritys on erikoistunut valmistamaan elintarvikkeita luomuviljasta kuluttajille ja suurtalouksille. Suosittuja tuotteitamme ovat mm. luomumyslit, sipulikeitot ja luomuviljapihvit.