Tervetuloa Tinttiliveen! - Sysmän Luomuherkut Oy
Valitse sivu

Tervetuloa Tinttiliveen!

Talitiainen (Parus major) on kaikille suomalaisille tuttu ti-ti-tyy:n laulaja. Mutta tiesitkö, että sen laulu on muuttunut. Syynä pidetään kaupunkiympäristön ääniä ja laulu menee populaatioiden sekoittuessa nykyään useimmissa paikoissa vain ti-tyy tai jopa pelkkä ti.

Halusimme tuoda talven lintulautaruokinnan yhteydessä talitiaisen ja varpuset framille ja tuottaa pieniä luontohetkiä verkossa niistä nauttiville. Tervetuloa seuraamaan tinttien elämää Sysmässä.

Me Sysmän luomuherkuissa elämme luonnon keskellä luomutilalla, jos ei nyt keskellä ei mitään niin kuitenkin keskimääräistä syrjemmässä, ja halusimme kotikonstein taltioida ihmisten iloksi lintujen elämää. Toivottavasti tämä verkkopalvelu tuo iloa ja pientä luontoviihdettä. Tarkoituksena ei ole muuten kuin kuvaamalla ja ruokkimalla puuttua lintujen elämään vaan toivotamme ne vain ilomielin tervetulleeksi pihapiiriimme.

Mukavia hetkiä luonnon parissa!

Tinttiliven tarina

Koemme, että luomuviljelijöinä ja Sysmän luomumyslin valmistajina voimme tuoda luontoa ihmisten lähelle erilaisin tavoin. Olemme ruokkineet talitiaisia ja varpusia vuosikymmeniä ja tuntui luontevalta esitellä niiden elämää kiinnostuneille, koska se oli mahdollista.

Kesällä 2019 taltioimme tervapääskyjen elämää räystäämme alla Pääskylivessä ja nyt on Tinttiliven vuoro.

Tinttilive Intro

Sysmän Luomuherkut Oy

Sysmän Luomuherkut Oy on 1999 perustettu perheyritys. Yritys toimii Anita ja Markku Nikin luomumaatilan yhteydessä Sysmässä, jonne on rakennettu elintarvikkeiden jatkojalostukseen sopivat tuotantotilat. Perheyritys on erikoistunut valmistamaan elintarvikkeita luomuviljasta kuluttajille ja suurtalouksille. Suosittuja tuotteitamme ovat mm. luomumyslit, sipulikeitot ja luomuviljapihvit.